11 noiembrie 2010

1 left 2 to go




Dragii mei, datorita tehnologiei si prietenei mele Iulia, am reusit sa donez un motanel (foto 1 din postul anterior) care o sa plece sambata dupa-amiaza. Mai am o pisicuta (foto 2) si un motanel (foto 3). Chiar daca in poze, si mici fiind, par mai uratei, cand se fac mari se fac foarte foarte frumosi. Ca exemplu am pus poze cu Mitzi-Pitzi , care arata ca cel din poza 3.  Asa ca, iubitori de animale, astept sa adoptati un pisoi.

VA pup.



CaT aleRt





Dragii mei putini cititori, sunt DISPERATA!!!!!... Familia mea este iubitoare de animale, am fi in stare sa crestem si serpi daca ni s-ar parea noua ca exista ceva sentimente in sangele lor rece. In momentul de fata am un caine ( foarte batran ), un motan, 2 pisici, si trei pui de pisica. Dupa cum v-ati dat seama una dintre pisici a nascut. Am trei bile de blana cum s-ar traduce din a doua noastra limba, engleza. Buuun, problema mea este ca daca as avea curte i-as pastra pe toti, dar stau la bloc. Am noroc ca stau la parter si pisicile mari ies pe geam si se intorc doar ca sa mamance, sa se alinte si sa doarma. E oarecum ok sa imi vina, pe rand cate o pisica din cele trei pe geam, dar cand imi imaginez ca ar putea fi 6, deja, sincer, este prea mult.
Asa ca va rog, daca, cunoasteti persoane care ar putea sa adopte unul dintre micii mei pufosi m-ati face extrem de fericita, pt ca as stii ca ar ajunge sa aiba o viata frumoasa si linistita. Sau, daca stiti unde as mai putea sa mai las anunturi mi-ar face placere sa imi lasati un link sau un pont. Nu am inima sa ii las pe un camp sau sa fiu lasa si sa ii abandonez la un veterinar. Sunt prea draguti si deja isi contureaza fiecare personalitatea.
Va pupicesc.

08 noiembrie 2010

Date whit THE VOTCA

Ok, mi-au trecut piticii,am avut un exces de furie si de aia am spus ca nu o sa mai scriu nimic o perioada pe blog. Ma bucur enorm ca nu am scris nimic duminica dimineata, asa aveam initial de gand. Ma bucur pentru ca eram putin ametita si sigur as fi spus niste lucruri totaaaaaaaal ciudate, foarte ciudate, de genul : inghetata cu ciocolata si menta. De ce am fost ametita?... Am fost in oras. Ce mi-a provocat ameteala? Votca cu mere. BLEAH! Practic m-am fortat sa beau chestia aia, trebuia, am dat toti noroc si nah. Apoi ca sa mai uit de ''merele'' alea am zis, bah o bere sigur merge acum. Gresit, mai rau mi-a facut, dar eu cum nu ma pricep la treburi de genul, am luat o plasa de zile mari. Nu cred ca am avut momente de block-out dar important e ca am ajuns acasa safe.
A doua zi, the next day, a doua zi de dupa ''mere'' a fost cea mai crunta zi din viata mea, pe care sincer imi doresc sa o uit foarte curand, nu de alta dar daca ma gandesc parca am un deja-vu . A doua zi am vomitat mai intai ceva galben, mi s-a spus ca fierea (stiu ca e scarbos) ok, am zis na, ceva urmari tot trebuiau sa apara. Buun, mi-am facut un ceai, am zis ca merge, dar nu, nu a mers, am vomitat si ceaiul, roz la culoare (iar, stiu ca e scarbos).Buuuun. Am zis ca trebuie sa se termine pt ca nu mai am ce sa scot. Dar m-am inselat,chiar amarnic. A mai venit o tura si ultima de altfel. De data asta nu mai tin minte ce culoare a fost (norocul vostru).
Sa fiu sincera, vazand ca a venit si tura a treia, m-am cam speriat asa ca am apelat la cel mai apropiat expert. Deci, stateam ca o leguma in pat, am fost tratata cu o pastila, apoi cu cate un pahar cu apa adus din ora in ora la pat, apoi cu niste saratele, apoi in sfarsit am putut sa mananc niste paste calde si bune.
Ziua mea de luni, de munca, in tura de dimineata a fost crunta, parca zici ca am fost in fortele speciale si am avut o misiune grea, atat de tare ma dureau mintea si oasele. Acum sunt in afara oricarui pericol, dar imi pare rau pentru stomacul meu care saracul, chiar nu a avut nicio vina. Oricum experienta nu o sa se mai repete. NEVER!!!! Votca este dusmnanul meu oficial. Respect pentru cei care pot sa duca o astfel de intalnire.
Cam atat despre mica mea intalnire de gradul ..... 0 cu votca. Eu de fapt vroiam sa scriu despre Basescu cum arunca mingea in curtile a tot felul de personaje care, sustine dumnealui, au distrus sistemul de invatamant din Romanica, dar e mai fun cu votca :)))..... Va pup