24 septembrie 2010

Eva zilelor noastre

Chiar daca primul a fost barbatul, dupa a urmat femeia. Barbatul si-a vazut de treaba lui dar femeia a trebuit sa muste din mar. El, barbatul, nu a vrut dar ea, femeia a trebuit sa il impinga de la spate si a muscat. Si uite asa s-a dus dracu' tot. Acum 2000 de ani era bine sa fii barbat, femeia lasa barbatul sa isi faca treaba...de barbat si ea isi vedea de ograda ei :P Acum, in zilele noastre, e tragic sa fii barbat. Nu mai vii cu trandafirul, vii cu portfofelul, nu mai vii cu calul, vii cu BMW-ul. Nu mai vii cu poezia, vii cu cartea de vizita sau cu '' -Hai fah in club! ''.
E trist. Barbatul zilelor noastre, dupa ce termina cu curvareala, trece la una singura si aia una singura ii pune capac. Misca ondulat din popo, da de doua ori din gene, baga doua replici entelegente si gata, e luat. Indiferent de fizic sau psihic sunt hipnotizati si renunta la tot. Isi pierd din fler, din mojo, din tot ce s-au chinuit sa construiasca din liceu. Sub nici o forma sa nu stai mai mult de vb cu vecina de la parter care a iesit din casa si vrea sa plece la munca (30 SEC). Sub nici o forma sa nu faci contact vizual cand esti la paine si tipa arata mai bine ca vecina de la parter(3 MIN). Sub nici o forma sa saluti vreo colega de la munca pe care tocmai ai vazut-o in aceesi sala de film. Sa nu te puna naiba sa te uiti dupa vreuna, indiferent de pozitia ta globala sau indiferent de pozitia respectivei.Poate sa fie in vreo cutie incuiata in beciul casei poporului. Nu conteaza. Vei fii oricum pus sa te gandesti la ce ai facut cateva zile. Doamne fereste sa fii la o tigare, in pauza de meci, munca, mancat, baut si sa fii cu vreuna. Orice prezenta feminina, de orice gen, varsta, inaltime, statut social prezinta un pericol de grad maxim. Situatii din care iesi cu par alb, nervi si te vei apuca si mai mult de fumat pt ca nici un motiv nu o sa o satisfaca, urmand celebrul botic, in urma caruia vei ceda. Si nu in ultimul rand, sa nu te puna dracu' sa iesi la o bere cu baietii fara ea, asta daca ai norocul asta. Si mai ales sa nu ragai, sa tragi vreo basina, sa iti lasi hainele aiurea, sa suni pe cineva, sa razi, sa plangi, sa vorbesti, sa respiri, sa te uiti la meci, sa faci glume, sa transpiri, sa citesti......sa....sa...sa..s........
E penibil dragelor. E mai mult ca penibil, este patetic. Nu sunt barbat dar, cu cea de langa tine trebuie sa fii fericit. Trebuie sa iti fie dor de ea, sa iesiti impreuna, sa mearga la meci cu tine dar,sa mergi si tu cu ea la concert. Sa fiti o echipa, sa radeti de aceesi oameni, lucruri, glume. Ea sa iti calce, tu sa ii spui multumesc, ea sa te adore tu sa ii spui ca o adori, ea sa te inteleaga, tu sa o accepti, sa fiti gelosi amandoi, dar cu prudenta si decenta, sa o lasi sa iasa in oras singura si tu sa ai incredere, sa te duci singur la bere si ea sa zica e ok. Sa zici azi nu si ea sa zica te las singur 3 ore. Stiu, e greu. Dar imi pare rau ca sunt situatii mai nefecite si exista o anume Eva care il pune pe Adam sa muste din mar. Lasa-l pe el sa decida. Si mai ales ma enerveaza ca femeile schimba barbatul in ceea ce isi doresc de fapt si nu au reusit sa gaseasca. Si daca, gasesc, parasesc incinta deja amenajata de ea.
Nu stiam despre ce sa scriu...dar mi-am dat seama ca femeile zilelor noastre sunt periculoase pt psihicul barbatului uneori chiar si asupra deciziilor lor.Cu acestea fiind spuse ....m-am gandit sa scriu despre asta....simple as that. :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu