23 februarie 2010

????? ??

Am observat sa nu mai am posturi asa depresive. Ciudat. Firea mea este depresiva. Probabil pentru ca nu mai scriu asa des pe blog si nu imi mai pun atatea intrebari. Stii? E chiar terapeutic sa scrii pe blog,iti mai raspunzi la niste intrebari.
Off....am atatea de facut, atatea de pus la punct.....ca nu stiu de unde sa incep. Am observat ca traiesc din amintiri, la cum a fost, la ce a fost si ma deprim si nu inteleg niciodata de ce momentele fericite nu se pot repeta? Probabil pentru ca sunt unice??? :) Mai cad asa pe ganduri si visez cu ochii deschisi si ma gandesc la momentele cele mai frumoase din trecut. Am asa flash-uri. E chiar funny pentru ca ma mai surprind si nu imi vine sa cred ca, creierul uman poate sa iti arate niste imagini asa..... in plina zi.:))) Ma simt obosita. Nu stiu de ce. Si mai nou cred ca sunt ipohondra. Asta chiar te duce in mijlocul depresiei. Cred ca e boala depresiei insasi :)))))......damnn....... Adevarul e ca nu prea mai am motive sa rad si probabil de aceea.
AAAApropoooooo......nu stiti ultima barfa. Sunt Utilizator Al Limbii Romane Experimentat. Jesus. Va vine sa credeti la ce s-au gandit astia sa dam la BAC?La proba orala de la romana? Nu se mai dau note, se dau calificative MEDIU, AVANSAT, EXPERIMENTAT. Adica, daca stii sa ''citeste'' esti mediu, daca stii sa ''citeste'' fluent esti avansat coaie....:)))))) si lista continua.Probabil le-au inghetat creierele de tot alora de min. inv.
Deci....hai ca tre sa zic ceva si de ROmanica. Deci....cu zapezile, hai inteleg ca Vanghelie in sect 5 nu a semnat nici un contract cu vreo firma de dezapezire, dar in restul orasului??? Ca sa ajung cu trancavaiul 23 din Dristor pana in Rahova deobicei imi ia 35 de minute minim,dar cu zapezile am ajuns in 60-70 de min frate.
Buun...s-au topit zapezile,au venit ploile si topirea calotei glaciare din ROmanica. Dezastru. Trebuia sa imi pun cate 2 sosete sau sa imi pun cizme pan' la genunchi. Sa nu ma apuc sa zic de bietii si mult prea prostii soferi. Mai bine tac.
Acu'....parca parca, apare ceva soare. E doar o speranta. Sa vedem cu o sa fie zilele si sapt urmatoare. Pentru ca vreau sa merg la PESTE !!!!:)
Ok, ce sa mai zic. Am chef sa zic. AAAAAAA.....vai, tztztztztz, Esca si-a rupt piciorul si nu a mai fost vazuta la pupitru. Tztzt.Grav. Cum o fi fost prin Pro fara diva?Curioasa sunt.
Mmmmmmm...mi-e lene sa mai zic. Nu mai chef si mi-e ca o dau in penibil. Va dedic o mel misto. Sunt ciudata nu? Nici eu nu ma inteleg.

Kisses and sweet dreams. :*